• ALARMI I ALARMNI SUSTAVI

  Postoje dvije vrste alarmnih sustava; žični i bežični.

  Po svim svojim karakteristikama i sigurnosnim normama, bežični alarm identičan je žičnom alarmu. Ipak, bežični alarmi su jednostavni za krajnjeg korisnika a i mogućnost dodatnih proširenja i aplikacija nasuprot žičanim alarmima je neusporediva

  ALARMI I ALARMNI SUSTAVI

Nadzor gradilišta

 

Nadzor gradilišta

Nadzor gradilišta

Građevinske tvrtke koriste daljinske Video Sigurnosne CCTV sustave u svrhu strožeg nadzora svojih gradilišta iz par razloga: kako bi izbjegli krađu materijala, opreme, strojeva (a samim tim i prolongiranje rokova te nepotreban loš dojam tvrtke) te druge ilegalne aktivnosti koje se mogu dogoditi na mjestima izvođenja radova.

Kako bi preventivno djelovali na nepravilnosti, daljinski CCTV sustav non-stop nadzire zbivanja na lokaciji, od 0-24 svaki dan tijekom cijelog tjedna.

Tijekom dana, voditelj projekta nadzire radnje na gradlištu daljinski putem interneta iz svog ureda bilo gdje u svijetu. Tijekom noći, naši uređaji prate sva zbivanja i pohranjuju na tvrdi disk u svrhu mogućnosti naknadnog pregleda. Ukoliko se ustanovi neka nepravilnost, voditelj projekta može pregledati zapise i detaljno analizirati događaje.

Glavne osobine:

 • non-stop dan-noć nadzor gradilišta
 • velika brzina snimanja do 200fps
 • nemoguće brisanje ili oštećenje daljinski snimljenog video zapisa
 • potpuna pokrivenost nadzora gradilišta telemetrijskim sustavima
 • lozinke za zaštitu od neovlaštenog pristupa