• ALARMI I ALARMNI SUSTAVI

  Postoje dvije vrste alarmnih sustava; žični i bežični.

  Po svim svojim karakteristikama i sigurnosnim normama, bežični alarm identičan je žičnom alarmu. Ipak, bežični alarmi su jednostavni za krajnjeg korisnika a i mogućnost dodatnih proširenja i aplikacija nasuprot žičanim alarmima je neusporediva

  ALARMI I ALARMNI SUSTAVI

Nadzor imovine

 

Nadzor imovine

Nadzor imovine

Zaštita i nadzor imovine te poboljšanje kvalitete zaštite upotrebom visokokvalitetnih CCTV i DVR sustava poslijednjih godina pokazuje veliki trend rasta. Video sigurnosni sustavi predstavljaju idealno rješenje za takve potrebe.

Zaštitom i nadzorom imovine bavi se i jedna velika kompanija iz Hong Konga koja je još 1999. godine izgradila čitavu mrežu sustava u svrhu video nadzora rezidencijalnih objekata, prodajnih centara i druge imovine. Na taj način korisnicima omogućava povoljnu, efikasnu i centraliziranu zaštitu i nadzor. Kompanija je izabrala TeleEye kao osnovu svoje mreže, koja se danas bazira na stotinama TeleEye CCTV sustava za daljinski video nadzor.

Moćna mreža korisnicima pruža slijedeće mogućnosti:

 • istovremeni nadzor više zgrada na različitim lokacijama
 • sprega sa alarmnim sustavom: omogućava trenutno snimanje i automatski povratni poziv po alarmu
 • praćenje i kontrola prometa na parkiralištima ili odmorištima
 • daljinsko otvaranje ili zatvaranje vrata putem releja (standardno ugrađenih u naše sustave), daljinsko pokretanje ili zaustavljanje rada vodoskoka
 • daljinsko upravljanje rasvjetom i klimatizacijom zgrada
 • trenutno upozoravanje provalnika glasom putem naših transmitera

Pored trenutnog snimanja videa i automatskog povratnog poziva u slučaju provale, Video sigurnosni sustavi o eventualnom aktiviranju alarma mogu upozoriti i zaštitara zaduženog za određeni objekt. Uz ugrađene funkcije daljinskog upravljanja alarmima i električnih brava, Video sigurnosnim sustavima mogu se izbjeći štete i toškovi interventnog osoblja uzrokovani lažnim alarmima.

Mnoge svjetski poznate tvrtke poput Jones Lang LaSalle Management Services Limited, A.G. Wilkinson and Associates Property Management Limited, kao i First Pacific Davies Property Management Limited koriste TeleEye CCTV sustave daljinskog video nadzora za zaštitu i nadzor imovine, čime dodatno povećavaju kvalitetu svojih usluga.