• ALARMI I ALARMNI SUSTAVI

  Postoje dvije vrste alarmnih sustava; žični i bežični.

  Po svim svojim karakteristikama i sigurnosnim normama, bežični alarm identičan je žičnom alarmu. Ipak, bežični alarmi su jednostavni za krajnjeg korisnika a i mogućnost dodatnih proširenja i aplikacija nasuprot žičanim alarmima je neusporediva

  ALARMI I ALARMNI SUSTAVI

Najam video nadzora

 

Najam profesionalnih sustava video nadzora

Najam profesionalnih sustava video nadzora

Po prvi puta u Hrvatskoj Video Sigurnosni Sustavi d.o.o. omogućava svojim korisnicima leasing ili najam profesionalnih sustava video nadzora.

Povijesno gledajući leasing koristi cctv i sigurnosna industrija u EU već više od 30 godina. Idealni sustav se može dobiti na leasing ili najam!

Zamjenjujući velike kapitalne investicije s malim plaćanjima najma možete si odmah priuštiti najbolji sigurnosni sustav za vaš posao, sada!

Zašto stvarati kompromis vezano uz sigurnosna rješenja kada vam to nije potrebno?

 

Ključne prednosti najma ili leasinga:

 • Nema kapitalnih izdataka – naši ugovori su izrađeni jednostavno bez potrebe za velikim pologom. U ovoj sadašnjoj financijskoj situaciji leasing ne dolazi iz budžeta, već iz dohotka, omogućavajući tako kupcima da si priušte ono što sada traže, a ne da čekaju mjesecima proračun kapitalnih izdataka.
 • 100% porez koji se može odbiti – najamnine su u potpunosti protuvrijednost oporezivim dobicima.
 • Fiksni troškovi – bez obzira što se dogodi s bankovnim stopama, zakupnine su fiksne kroz cijelo vrijeme najma; to je velika pomoć striktnim budžetima klijenata poput škola i lokalne uprave.
 • Najamnine su fiksne, a kako inflacija raste, prava najamnina devalvira.
 • Ukoliko uplatite sustav gotovinom zatrpani ste zastarjelom i neučinkovitom opremom, kao što jasno pokazuje promjena od analognog u digitalno.

 

Najam sustava za video nadzorBez obzira na veličinu cctv sustava koji tražite mi imamo odgovore i iskustvo koje vam je potrebno za vaše potrebe vezane uz cctv i sigurnosni leasing. Sve informacije o najnovijoj cctv opremi i savjete potražite na www.sigurnosni-sustavi.hr

Leasing je porezno efikasan – 100% vaših plaćanja najamnine se može izjednačiti s vašom poslovnom dobiti smanjujući poreznu obvezu – zapamtite! Izravna kupnja se smatra imovinom a to znači da se samo manji dio njezine vrijednosti može oduzeti od poreza svake godine. Ne možete si priuštiti štednju kad investirate u nove sigurnosne sustave za vaš posao. Ako zakupite sustav možete smanjiti pritisak na vaše financije pošto na taj način zamjenjujete znatne investicije u gotovini s puno manjim plaćanjem najma. Umjesto toga radite na tome da vaša gotovina bude u tijeku za potrebe ovisnih aspekata poslovnih transakcija kao što su plaće i kupovina zaliha.

Dodatne prednosti leasinga ili najma opreme:

 • Mogućnost da se dodatni troškovi za instalaciju uključe u plaćanje zakupa
 • Postojeća kreditna sredstva ostaju netaknuta za druge nabavke
 • Kako posao raste, ili se vaše potrebe mijenjaju, oprema se može dodati sustavu koji je u zakupu. Postoji nekoliko opcija uključujući 'nadogradnju' gdje se izvanredna najmanina stavlja u novi ugovor o najmu zajedno sa svim troškovima za novu opremu. Možete razmotriti za vas najbolje opcije u bilo koje vrijeme tijekom trajanja najma.