• ALARMI I ALARMNI SUSTAVI

    Postoje dvije vrste alarmnih sustava; žični i bežični.

    Po svim svojim karakteristikama i sigurnosnim normama, bežični alarm identičan je žičnom alarmu. Ipak, bežični alarmi su jednostavni za krajnjeg korisnika a i mogućnost dodatnih proširenja i aplikacija nasuprot žičanim alarmima je neusporediva

    ALARMI I ALARMNI SUSTAVI

Alarmni sustavi

 

Tecnoalarm

Tecnoalarm

Od svog osnutka 1977. Tecnoalarm je napredovao u smjeru istraživanja avangardne tehnologije i razvoju jednostavnih i učinkovitih rješenja kako bi dali konkretne odgovore na hitan problem zaštite stvari i ljudi.

Odlična kvaliteta i visok stupanj inovacije su ubrzo omogućili Tecnoalarmu da se nametne na tržištu kao vodeća tvrtka u svom sektoru.

Tecnoalarm Proizvodi

DSC

DSC

DSC je strateška poslovna jedinica tvrtke Tyco Safety Products - vodećeg svjetskog proizvođača proizvoda za sigurnost koji dizajnira, proizvodi i distribuira više od 60 marki proizvoda na tržištima diljem svijeta.

Njezini brandovi zastupljeni su u preko 100 zemalja diljem svijeta.

DSC Proizvodi

Visonic

Visonic

Visonic grupa je svjetski dizajner i proizvođač kvalitetnih elektroničkih sigurnosnih sustava i komponenti. Tvrtka je posvećena poboljšavanju načina života ljudi povećavanjem njihovog osjećaja sigurnosti.

Tvrtka mnogo ulaže u istraživanja i razvoj svojih proizvoda što je rezultiralo brojnim važnim otkrićima.

Visonic Proizvodi